Login | Register
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube

EEN KOP KOFFIE

EEN KOP KOFFIE

Een lekkere bak koffie
Het onderhouden van deze website kost ontzettend veel tijd en energie. Ik deel mijn kennis met veel plezier en het schijven is voor mij geen straf. Maar als ik kijk wat er op deze website allemaal te lezen valt dan kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat ik de afgelopen jaren ontzettend veel tijd in deze GRATIS website heb gestoken.Voor de trouwe bezoekers van deze site biedt ik de mogelijkheid om voor een vriendelijk bedrag een kop koffie te kopen. Natuurlijk een virtueel bakkie maar zie het als een kleine vergoeding voor het werk dat in deze site wordt gestoken. Natuurlijk kan je ook zonder kop koffie door deze site navigeren maar met een stevige bak is dat toch echt gezelliger. Dus als je als blijk van waardering voor deze site een kleine donatie wil doen dan kan je hier onder je bestelling doen:

Een kleine beker koffie om mee te nemen. 5 Euro

Een grote mok koffie. 10 Euro
Een grote mok koffie met een lekkere punt appeltaart. 15 Euro